Et ikame ürünlerinin ve hammaddelerinin renk ölçümü

Bitki bazlı et ürünleri, içerikleri ve hammaddeleri, insanlık için önemli bir besin kaynağı olduklarından sıkı kalite kontrollerine tabidir. Bu alternatif proteinlerin üreticileri, ürünlerinin insan damak tadına uygun görünmesi, lezzet ve doku bakımından gerçek eti taklit etmesi gibi görsel zorluklarla da karşı karşıyadır. HunterLab, bitmiş ürünün tüketici için görsel olarak çekici ve gıda üreticisi için tutarlı bir şekilde kusursuz olmasını sağlamak için ideal renk ölçüm çözümleri sunar.

HunterLab renk ölçüm cihazları, protein bazlı herhangi bir ürünün veya hammaddenin rengini ölçebilir:

Hammaddeler

Hammaddeler

Bakliyatlar, tahıllar, tohumlar, kuruyemişler, soya proteini izolatları, protein unları, konsantreleri, doğal renklendiriciler ve çok daha fazlası.
Et/<br />
Balık alternatifleri

Et/balık alternatifleri

Sığır eti, domuz eti, kümes hayvanları, balık, deniz ürünleri
İçecekler

İçecekler

Protein içecekleri, süt alternatifleri
Diğer ürünler

Diğer ürünler

Protein barları, unlu mamuller, beslenme ürünleri

İletişim bilgileri HunterLab Europe GmbH

Bizim konumumuz

Dr. August Einsele Ring 15,

82418 Murnau am Staffelsee

İletişim bilgileri

E-posta: sales@hunterlab.de
Tel: +49 8841 9464

Destek

HunterLab Servis ve Destek - Müşteri merkezli, hızlı, benzersiz.